امروز اومدم یه ذره با بصیرت به فرجه نگاه کردم .

یه امروز مونده . یه فردا ‌‌.

۶ جلسه مبانی ۶ جلسه بیوشیمی

هر جلسه مبانی یک ساعت و نیم طول میکشه .‌ هر جلسه بیوشیمی دو ساعت و نیم ???? بعد این فقط گوش کردن وویسه باید بشینم حفظشونم بکنم مشکل بعدی کلاس موسیقیه داره شنبه میشه و من استرسی شدم مشکل دیگه استرس خود امتحاناست اولا مبانی نخوندم . دوما اناتومی . خیلی مونده . خیلی خیلی خیلی زیاد سوما امتحان آناتومی بعد از بافته . تنها شانسی که اوردم اینه که قبل بافت امار داریم و من آمارو بلدم فقط یه دو ساعت میشینم سوال حل میکنم تموم میشه میره پی کارش ‌‌‌‌‌ بقیشو باید عین چییییی بشینم اناتومی و بافت بخونم در حد خودکشی .

مشکل بعدی امتحان تاریخ امامته روز قبل تاریخ امامت من شهریارم و دارم آناتومی ریویو میکنم تا به حال لای جزوشو باز نکردم اون روز اومدم از امام زمان شروع کنم نابود شدم نوشته بود موقعی که امام زمان به دنیا اومدن سوره ی قدر رو خوندن . بعد سجده کردن . تشهد دادن امامای قبل خودشونو تایید کردن و . اصلا از همون جمله ی به دنیا اومدن باید میشستم حفظ میکردم هیچی دیگه سرویس شدم ???????????????????????? بعد اون روزی که من شهریارم خانواده ی گرام کنسرتن ???????????????? خودشون رفتن سه تایی بلیط گرفتن منم که هویجم کلا ???????????????? 

از استرس صورتم پر جوش شده ???????????????????????????????????? از این ورژن خودم متنفرم ذهنم گند میزنه به جسمم ! وااااییی الان یادم اومد فلفلمو آب ندادم ????????‍♀️

من برم جزوه ی مبانی بنویسم شاید امشبو نخوابم .نمیدونم چیکار میخوام بکنم  

میخوام شرط بذارم برای خودم اول جزوه ی مبانیو مینویسم بعد میرم تو اینترنت یه ساعت یا شاید دو ساعت .‌ با دوستان گرام چت میکنم بعدش میرم سراغ بیوشیمی تا صبح یه چیزایی مینویسم ازش ????????‍♀️ وااااییی کی حال داره بشینه فرمول ساختاری پروتئین حفظ بکنه ???????????????? همش تقصیر این آناتومی لعنتیه .‌ وگرنه من بچه ی درس خونی بودم قبلنا ????????????????????????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️

خب دیگه میرم که به فاز بچه درس خون وارد بشم شاید حتی تو اینترنتم نرم ???????????????? 

ولی اینجا مینویسماااا فک نکنین دارم میرم ???????????? اینجا ننویسم دیوونه میشم ????????‍♀️

فعلا ❤

پ.ن : میخوام کل امروزو با البوم اخر اکسو درس بخونم . چون تنها منبع انرژی فعلیم اکسوعه ????

ساعت ,خیلی ,جلسه ,مبانی ,میرم ,شاید ,امام زمان ,دنیا اومدن ,خیلی خیلی ,مشکل بعدی ,جلسه بیوشیمی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شیعه امام علی (ع) معرفی کالا معرفی کالا فروشگاهی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان همه چی موجوده آرایشی و بهداشتی صبرم سر اومد لوازم آرایشی و بهداشتی و تناسب اندام سایتی برای همه